• 04.03.2018
  • 483 defa okundu

Çin komünist Partisi'nin Doğu Türkistan'da uygulamaya başladığı Zorunlu Konaklamalı Kardeş Aile Projesi'ni kınamak ve bu zulmü dünyaya duyurmak için Eyüp Sultan Meydanı'nda bir araya geldik.
Çin hükümeti 15 gün kalacak şekilde Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin evine bir Çinli aile yerleştiriyor, bunun yanında kardeşlerimiz Çinlilere hizmet etmek zorunda bırakılıyor. Birde eşleri "Sözde Islah Kamplarında" olanlar var, yani işkence kamplarında. Evin reisi olmayan bir ailenin evinde nasıl yabancı konaklayabilir? Bunların hepsi, kardeşlerimizi isyan ettirip, ayaklanma başlatıp, toplu soykırım yapmaktır. Allah kardeşlerimizin üzerinde ki yardımını artırsın ve muhafaza eylesin.
Bu programda emeği geçen Yağmur, fırtına demeden Eyüp meydanına koşan İl ve İlçe Yöneticilerimize,
Doğu Türkistan Teşkilatlar Birliği Genel Başkanı Sn. Hidayet Oğuzhan Ağabeye, İsa Yusuf Alptekin Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Sn. Hayrullah Efendigil Ağabeye, tunç yürekli Alperenlerime ve dava arkadaşlarıma, tüm Uygur Türk'ü kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah birliğimizi, muhabbetimizi ve mücadelemizi daim eylesin.

Kürşat Mican
Alperen Ocakları Gnl. Bşk. Yrd
İstanbul İl Başkanı

• Kaynak: ALPEREN OCAKLARI İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI